Blogg

Send en Prøysen-hilsen! Publisert: 17 .06. 2014

Hva er vel mer koselig enn å få et postkort eller et brev med en hyggelig hilsen? I sommer oppfordrer vi deg til å skrive ned din favoritt Prøysen-tekst  på et kort eller brev, sette på et Prøysen-frimerke og sende til noen du er glad i. Ta gjerne bildet av kortet, del det på Instagram eller Twitter og hashtag det med #prøysen2014

I nettbutikken selger vi utrolig mange fine postkort med illustrasjoner fra Alf Prøysens forfatterskap og bilder av både Prøysenstua og 'n Alf sjøl. Vi vil også framheve de vakre kortene fra Rifle Paper Co.

 


Jubileumskopper! Publisert: 13 .06. 2014

Som nevnt tidligere skal Alf Prøysens 100-årsjubileum markeres her i nettbutikken på ulike måter. Tidligere denne uka lanserte vi jubileums-t-skjortene. Nå har turen kommet til jubileumskoppene, som vi er svært fornøyd med! Vi brukte lang tid på å velge en kopp som skulle fylle flere kriterier; den skulle være fin å se på, god å holde i og ikke minst god å drikke av. Vi endte på en sagaformkopp som er laget i stengods med matt utside og blank innside.

Utenpå koppen er det to ulike trykk. På den ene siden er logoen til Prøysen-2014. Logoen er designet av Snøhetta. På den andre siden har vi valgt Hans Normann Dahls enkle, men karakteristiske strek av Alf Prøysen.

 

 


Det første jubileumsproduktet har ankommet nettbutikken! Publisert: 09 .06. 2014

2014 er som kjent et stort år; vi feirer Alf Prøysens 100-årsjubileum!
Alf Prøysen ble født 23. juli 1914 og på 100-årsdagen åpnes det nye Prøysenhuset på Rudshøgda, liggende i skogkanten ved siden av husmannsplassen Prøysen. Denne dagen er også starten på tidenes Prøysenfestival.

I Prøysenhusets nettbutikk skal jubileet markeres på flere måter. Det første jubileumsproduktet har nettopp ankommet nettbutikken, og det er en glede å presentere t-skjortene som er laget spesielt til 100-årsfeiringen. De finnes i ordinær-, innsvingt- og barnemodell.

T-skjortene er hvite og "Prøysen 2014"-logoen er i fargen som etter hvert har fått navnet "prøysengrønn".
I likhet med det nye Prøysenhuset er logoen designet av Snøhetta.

Vi gleder oss til snart å kunne presentere flere jubileumsprodukter for dere!